Sunday, May 13, 2012

Paluan Gendang PRU13; menggegarkan Kota Belud


KOTA BELUD, 21 April
: Program Paluan Gendang PRU13 anjuran PAS Negeri Sabah berjaya diadakan dengan begitu meriah. Program yang bertempat di Kg. Lilud Tamau ini bermula seawal jam8.00 pagi dan berakhir jam12.00 tengah malam dengan pelbagai acara menarik seperti sukan rakyat, jamuan makan rakyat, penyerahan sumbangan kebajikan, konvoi bermotor, solat hajat perdana dan banyak lagi yang diakhiri dengan ceramah perdana dari wakil PKR, DAP dan Pimpinan PAS Pusat yang hadir.

Sambutan program yang julung-julung kali ini mendapat sambutan yang amat menggalakkan dari masyarakat Sabah amnya dan Kota Belud khasnya.Anak-anak turut memeriahkan program ini dengan acara sukaneka yang menggamat hati ibu bapa dan semua yang hadir.

Sambutan ini menunjukkan rakyat menerima baik Pakatan Rakyat di Kota Belud dan bersedia mengubah wajah pemerintahan Malaysia sempena PRU13 yang bakal tiba bila-bila masa apabila diumumkan oleh Perdana Menteri. Diharapkan rakyat dapat membuka mata dan terus bangkit untuk berubah demi anak bangsa. UBAH demi RAKYAT!
jamuan rakyat
korban lembu untuk rakyat
Pelancaran Kelab Bermotor
konvoi motor menyambut pimpinan
Kuliah Maghrib selepas Solat Hajat Perdana
Ceramah Perdana Pakatan
Penyerahan Sumbangan Kebajikan

0 comments:

Post a Comment